Vind antieke eettafels voor huis decoratie ideeen

De antieke eettafels is een van die stukken die je echt denken over wanneer je een huis in rustieke of koloniale stijl inrichting. Het kan vele doeleinden in sommige huizen dienen, terwijl het zuiver decoratief in anderen kan zijn. Wat ook het geval kan zijn, om u te helpen kiezen uit antieke houten stukken, klassieke collecties, of moderne replica meubels in oude stijl, hier zijn enkele overwegingen die u zou willen nemen.

Eerst en vooral, moet u de grootte van antieke eettafels controleren die u nodig hebt. Voor een die perfect zou passen in uw eethoek, moet je ongeveer 48 centimeter van de ruimte te verlaten rond de tafel voordat je naar een muur of een ander meubelstuk. Dus je moet je hele eethoek te meten en wat items die u al hebt gekocht of geplaatst in de ruimte.

U moet ook overwegen hoeveel mensenregel matig de antieke eettafels zullen gebruiken. Is het gewoon je die eten er de meeste van de tijd? Of wil je van tijd tot tijd feesten organiseren? Als je host evenementen in uw huis, hoe groot een bedrijf heb je meestal? Als je hebt een grote familie die ‘s dineren thuis elke dag, moet je ruimte te bieden voor alle van hen, natuurlijk.

antieke eettafels

Foto van brocantemarktplaats.com

De functie van de tabel moet ook in aanmerking worden genomen. In sommige huizen, ze echt op zoek naar een tafel om een grote eethoek te vullen, ongeacht hoeveel mensen wonen in het huis. In andere woningen, deze tabellen worden gebruikt voor huiswerk, ambachten, of bordspellen, afgezien van dineren.

Met betrekking tot shapes zijn vierkante tafels ideaal voor kleine groepen en spaties. Ronde tafels zijn ook prima voor kleine groepen. Maar zorg ervoor dat u uw ruimte en uw gerichte tafel eerst te meten, omdat ronde vormen te bezetten onnodige ruimte. U ook een aantal moderne replica meubelen collectie voorronde of oneven-vormige tafels. Als je hebt nogal een royale ruimte, u terecht voor een ovale tafel voor een meer unieke vorm en stijl. De rechthoekige lijsten zouden groot zijn als u een meer formeel beroep wilt.

antieke eettafels

Foto van antieksite.nl

Natuurlijk, moet u het ontwerp van uw antieke eettafels met het volledige ontwerp van uw ruimte of gebied aanpassen. Formele stijlen kunnen in het algemeen worden geaccentueerd met donkere kleuren. Voor houten tafels, ga voor donkere bossen, zoals stevige mahoniehouten stuk. Voor een meer eigentijdse maar elegante stemming, kies tafels van gerookt glas en donkere metalen. Maar als je wilt een casual feel, licht gekleurd houten tafels zou doen.

Een goed voorbeeld van een antieke eettafels moeten een rijk fineer, verzoet van jaren van polijsten en algemeen gebruik. u vindt een aantal voorbeelden van deze tabel onder het artikel. voor moderne stijl u ook kijken in Huisdecoratieideeen. want er is veel ideeën beschikbaar hier.

antieke eettafels

antieke eettafels

Foto van denoudensteegh.nl

antieke eettaffels

Foto van pinterest

 

tags: , , , , , , , , , ,