Verticale Tuin Systeem Klein Huis

| Tuin

Verticale tuin systeem klein huis – Hoewel verticale tuin een trend in de afgelopen jaren is, het steeds een permanente verschuiving in hoe wij denken over tuinieren speciaal voor jou dat kleine ruimte voor een tuin. Met behulp van verticale vlakken uiteraard zinvol voor degenen die horizontale ruimte beperkt is hebben. Appartement bewoners en eigenaars van de condo, bijvoorbeeld. Maar zelfs degenen die grote eigenschappen hebben kunnen profiteren van nieuwe en creatieve ideeën voor het nemen van hun tuinen tot verheven hoogten.

Omdat veel mensen van groenten en kruiden zoals behoren in perfect rechte tuin rijen denken, kan het moeilijk zijn om meer creatieve benaderingen van aanplant hen voor ogen.

Verticale Tuin Systeem Klein Huis

Als u tijd online doorbrengen, ziet u de plantenbakken gemaakt van items zoals cinderblocks, houten pallets, en regen Goten. Beschikbaar bij thuis verbeteringsopslag, deze zeer ongebruikelijke en creatieve verticale plantenbakken maken. Een waarschuwing: wanneer de aanplant van eetwaren, gebruik alleen nieuwe, schone cinderblocks bekleed met kunststof (punch drainagegaten in de bodem), en houten pallets die niet chemisch is behandeld.

Een ander idee is door Hang een mand. Bengelen van kleinere containers als deze waar u maar wilt een verticale plons van belang. Sla en kruiden combineren met kleurrijke jaarlijkse bloemen voor een planten die zowel eetbaar en vet.

De andere is hergebruik van een rek. Lijn de planken met mos en planten kruiden en groenten naar hartenlust! Het rek tegen een buiten muur leunen of mounten. Maar je weet. Moss riool zeer snel, en veel tuinders kunnen krijgen gefrustreerd proberen te houden van hun planten goed gehydrateerd. Om dit te voorkomen, een laag van kunststof met drainagegaten onder het mos te voegen.

Eigenlijk een heleboel andere ideeën die u kunt gebruiken. dat is verklaren laatste net maakt het gemakkelijk om je ideeën voor kleine verticale tuin systeem voor kleine huis vinden. met je eigen creativiteit zal zeker meer en interessant. Please, bezoek huisdecoratieideeen.com om weer te vinden van het idee van het verfraaien van het huis en tuin Huis voor u iets interessants weergeven in uw huis.

Verticale Tuin Systeem Klein Huis

Verticale Tuin Systeem Klein Huis

Verticale Tuin Systeem Klein Huis

Verticale Tuin Systeem Klein Huis

Verticale Tuin Systeem Klein Huis

tags: , , , , ,