Tips Voor Het Verfraaien Van Kleine Woonkamer

Tips Voor Het Verfraaien Van Kleine Woonkamer – U wilt uw ruimte te maximaliseren en het aantrekkelijker maken. Een heerlijke assortiment van home decor hebben kan afleiden uit een kleine leefruimte. Hier zijn enkele dingen in gedachten te houden bij het versieren van een kleine woonkamer.

Tips Voor Een Kleine Woonkamer Decoreren

Eerste Tips, het gebruik van spiegels is een tijd geëerd traditie voor het verfraaien van kleine ruimten te kijken groter. Omdat spiegels de reflectie van afstand gebruiken, kunt u het uiterlijk van een paar extra vierkante voet naar uw woonkamer. Natuurlijk, wilt u niet vullen opwaarts uw woonkamer met spiegels en het ziet eruit als een leuk huis. Maar een mooie 3-delige sectionele mirrorset boven uw bank een moderne, stijlvolle aanpak kunt toevoegen aan de stijl van uw woonkamer.

Tips Voor Een Kleine Woonkamer Decoreren

De tweede Tips, verlichting is een perfecte manier om toe te voegen een natuurlijke sfeer toe aan uw woonkamer. Hebt u een balkon schuifsysteem tinten, openen ze eens in een tijdje, en laat het zonlicht doorkomen. Zonlicht verhoogt uiteraard de vierkante meters van uw leefruimte omdat het bereikt elke beschikbaar inch. Wanneer zonlicht niet beschikbaar is, kunt u kiezen voor sommige aardige verlichting of een schans te maken van de wenselijke functies van uw woonkamer opvallen. Verlaten van een kleine woonkamer met donkere of dim verlichting zal alleen maken lijkt minder uit te nodigen. De effecten van verlichting zijn onmetelijke wanneer behoorlijk gebruikt.

Tips Voor Een Kleine Woonkamer Decoreren

Tips van de derde, opknoping van foto’s is de kunst van afleiding in een kleine leefruimte. In plaats van waardoor mensen om zich te concentreren op hoe klein uw woonkamer is, geef ze de gelegenheid om te staren over de muren op uw persoonlijke foto’s. Foto’s van familie, vrienden, vakantie, huisdieren en verwezenlijkingen zijn altijd een geweldige manier om een anders regelmatig bewoonbare oppervlakte verschijnen aantrekkelijker maken. Zelfs een mooi schilderij van wilde paarden of een appelboomgaard hangen zal toevoegen aan de wenselijkheid van uw huis. Echter omdat je beperkt tot de ruimte zijn, niet vergeten om het te gebruiken verstandig. Uw wandkleden overdreven dus dat niet 1 inch van de witte verf op uw muren zichtbaar is kan creëren een gevoel van isolement. Probeer te gebruiken muur ruimte op de juiste wijze door te hangen foto’s en decoraties zodat zij ten minste 12 inch ruimte tussen hen hebben.

Tips Voor Een Kleine Woonkamer Decoreren

Tips van de vierde, het ergste wat te doen in een kleine woonruimte is dat items in uw home decor, die gewoon niet passen. Als uw huiskamer is klein, maar er is niet voldoende ruimte om rond te lopen, duurt na een 52 inch groot scherm TV slechts weg van. Ook kunnen een grote 3 stuk sectionele woonkamer pak belemmeringen voor getting zowat. Hoewel deze items zeker leuk om te hebben in uw huis zijn, kan mensen herkennen objecten die zijn gemaakt om te passen in een klein gebied. In een kleine ruimte grote items zal alleen herinneren mensen van hoe klein uw woonkamer eigenlijk is.

Tips Voor Een Kleine Woonkamer Decoreren

Tips van de vijfde, terwijl het verzamelen van knick knacks kan uw hobby, uw woonkamer is alleen een goede plaats voor het weergeven van sommigen van hen. Opslaand hen op elke muur worden niet alleen toegevoegd aan rommel, maar het kan weg de inrichting van uw huis te nemen doordat de kamer kijkt overvol en, in wezen, kleiner dan het werkelijk is. Probeer te spaarzaam gebruik van items van een vergelijkbare soort. Een leuke variatie van home decor zal gaan veel verder dan een kamer vol van dezelfde dingen.

Ga naar huisdecoratieideeen voor meer interessante idee pleidooien. Er is zo veel inspiratie die u gebruiken kunt om huis comfortabel.

tags: ,