Decoratie Daken Terrassen Met Planten

| Terras

Decoratie Daken Terrassen Met Planten – Hoewel een dak-terras-tuin een extra dimensie aan uw woonruimte toevoegen kunt, ruimte zullen waarschijnlijk nog steeds beperkt en zo wil je planten om zorgvuldig te kiezen. U kunt decoratie daken terrassen met planten krijgt u verse produceren of bloemen en struiken die hebben lange bloei perioden.

Struiken, bloemen en ook gewassen kunnen worden geteeld in potten, containers, compost tassen en misschien zelfs verhoogd bedden. U moet de lichtste containers en compost die kunt u kiezen. Dit alles kan gebeuren in een goedkope manier als u recycle containers.

Decoratie Daken Terrassen Met Planten

Plastic bakjes behouden vocht beter dan terracotta; ze zijn ook lichtere en meer vorst-proof. De toevoeging van water behoud van kristallen naar compost, vermindert de behoefte aan water. Als je niet van het uiterlijk van kunststof potten, kunnen ze worden geschilderd; en hebt u een bonte verzameling van gerecyclede containers, ze dezelfde kleur als u wilt maken van een gecoördineerde kleurstelling kunnen worden geschilderd. Het prachtige ding over container tuinieren is dat het geeft je de mogelijkheid om te kiezen van de exacte bodem te geven van alle planten die de eisen die het nodig heeft.

Je moet nog steeds te overwegen of een positie meestal in de zon of schaduw is voordat u wat beslist te planten er – net als in elke andere tuin.

Groenten en bepaalde groenten kunnen worden gekweekt op muren of totempalen gebruiken alle beschikbare ruimte. Ze kunnen zelfs worden vermengd met bloemen. Sommige, zoals Tagetes, kan helpen houden van ongedierte uit de buurt van uw gewassen. Fruitbomen houd vooral tegen bakstenen muren worden getraind, omdat deze warmte die bijdraagt tot het rijpen van groenten behouden. Veel fruitbomen en groenteplanten zijn gefokt als dwerg-varianten voor de kleinere tuin en kunnen echt heel klein. Sommige bomen produceren zelfs meer dan één verscheidenheid van de vruchten van één stam.

Sommige gewassen zoals kruiden, radijs, knippen-en-come-again salade bladeren en pepers kunnen worden geteeld in zeer kleine ruimten. Aardbeien kunnen worden geteeld in decoratieve torens.

Uw gewassen moet goed doorlatende, vruchtbare bodem, goede luchtstroom en genoeg water. Een serre van elke grootte zal een groeiseizoen verlengen maar omdat de meeste daken niet kundig geschikt voor een dergelijke grote structuur zitten zou, koude frames en cloches kunnen worden aangewend om te schuilen jonge planten van ongedierte en kille voorjaar winden in plaats daarvan.

Overwegen hoeveel tijd u met aandacht voor de behoeften van elk gewas doorbrengen kunt; Sommige zijn meer zelfvoorzienend te zijn dan anderen. Denken over wanneer u ver van huis op vakantie en wanneer uw gewassen klaar voor de oogst zal zijn. Omdat container geteelde planten veel water nodig kunnen ze niet kunnen overleven wekenlang zonder aandacht.

Decoratie daken terrassen met planten moeten zitten kundig voor wind weerstaan of worden beschut tegen het. Zij zullen moeten meer water dan planten in de grond. Wees voorzichtig waar het water naar riolering, hebt u buren onder.

Water van tuinen in de avond of de vroege ochtend en geven regelmatig voer elke pot gekweekte planten, vooral later in de zomer wanneer de voedingsstoffen zijn meestal besteed van de compost.

Hebt u weinig bodem groeien planten, dan u zou kunnen overwegen aanplant van wilde bloemen, alpines of sedums die komen in een veelheid van kleuren en armen zal tolereren, ondiep ook bodem en een bepaalde hoeveelheid droogte. Of je zou willen groeien de bomen van de bonsai die graag buiten, maar zijn beperkt in zeer kleine potten.

Welke ruimte beschikbaar is het mogelijk voor u om te groeien iets. Séparation daken terrassen met planten bieden een oase van kalmte en rust, vooral in een stad.

Ga naar huisdecoratieideeen als u een andere ideeën voor het verfraaien van uw kamer of tuin nodig. We hebben meer interessante idee waardoor uw huis gezellig en comfortabel. Dank u

Decoratie Daken Terrassen Met Planten

Decoratie Daken Terrassen Met Planten

Decoratie Daken Terrassen Met Planten

Decoratie Daken Terrassen Met Planten

tags: , , , , , ,