Aquatische Planten Ondersteuning Vijvers In Modern Huis

| Tuin
De aquatische planten worden beschouwd als deel van decoratie voor vijvers en meren. Elke keer zien we meren en vijvers, zullen we zien aquatische planten op hetzelfde moment. Hun bestaan geeft een unieke blik aan de gehele mening van de meren en de vijvers.
Veel soorten van aquatische planten leven in zoet water habitats over de hele wereld. Ze groeien op het wateroppervlak, langs de randen, aan de onderkant van meren en vijvers, in stromend water van rivieren en beken, enz. Al deze soorten zijn verspreid over de hele wereld, zodat je ze zien waar je ook gaat. Die verdeling wordt indirect veroorzaakt door mensen die de zaden van het ene gebied naar het andere brengen, en ook door vogels.
huisdecoratieideeen.com
Aquatische planten zijn het best bekend om hun prachtige bloemen en bladeren. Wanneer u naar een park gaat, u mooie waterlelies met hun grote bladeren zien de oppervlakte van een vijver of een meer behandelen. Er zijn drie soorten van aquatische plantenbladeren die u niet kan herkennen. Hier, ik ga om u een beetje informatie over elk type, compleet met enkele voorbeelden van de planten.

Soorten aquatische planten die populair op dit moment

De eerste is zwevende bladeren, met grote en ronde vorm als wat waterlelies hebben. Ze zijn meestal plat, zodat ze de zon licht te nemen zo veel als ze nodig hebben. Zij functioneren als een schuilplaats voor alle schepselen die in een vijver of een meer leven. De installaties die dit soort blad hebben zijn Waterlelie, drijvend hart, pest, Kaap-pest, gele vijver-lelie, Victorian Waterlelie, en water-kastanje.
Het tweede type is ondergedompeld bladeren die zeer dun en smal. Ze krijgen weinig licht, omdat het licht afneemt in haar inspanning om door het water. Het licht wordt ook meestal genomen door de zwevende bladeren voor het bereiken van de lagere oppervlakte. Als het water duidelijk genoeg is, kun je ze zien zwaaien en dansen wanneer sommige stromen lopen. Als u van dit soort installaties houdt, u kiezen elodea, hornwort, de veer van de papegaai, de staart van de merrie, Quill-wort, sloot-gras, enz.
Het laatste type is ontstaan bladeren die kunnen worden vertrouwd voor u, omdat de bladeren zijn opkomende uit het water. Het is omdat ze veel licht nodig hebben. Cattails, boter, Sacred Lotus, wetland irissen, Skunk-kool, hagedis staart, en heilige Lotus zijn enkele voorbeelden van dit soort plant.
Aquatische planten worden beschouwd als een uitstekende aanvulling op alle visvijvers. De aquatische planten, in feite, helpen zuurstofproductie in het water verhogen, helpen om de vijver behoorlijk te houden die voor vissen wordt belucht. Hun aanwezigheid helpt ook het water koel te houden door schaduw aan de vissen zoals Koi te verstrekken. Daarnaast, rond de lente broedseizoen ondergedompeld planten fungeren als een kritieke oppervlak waarop vrouwelijke Koi hechten hun bevruchte eieren.
huisdecoratieideeen.com
huisdecoratieideeen.com
huisdecoratieideeen.com
huisdecoratieideeen.com
huisdecoratieideeen.com
tags: ,