Aankleding Landelijke Keuken met klassieke smaak voor huis

| Keuken

De landelijke keukens hebben zulk een comfortabele, huiselijke gevoel over hen is het om het even welk wonder zij nog zulk een populaire keuken thema zijn. De meeste aankleding landelijke keuken richt zich op het gebruik van natuurlijke materialen, uiteraard omdat er niet de moderne kunststof rond in het tijdperk van het vroege plattelandsleven.

De rustieke charme van de landelijke keuken decor begint met de muren van de keuken. U wilt dat deze worden gemaakt van natuurlijke materialen zoals ruwe bakstenen, of hout of als de muren zijn gemaakt van, je wilt dat ze geschilderd in een neutrale aardse kleur.

aankleding landelijke keuken

De vloeren van landelijke keukens worden gewoonlijk gemaakt van hout of wat hebben professioneel gelegd metselwerk dat werkelijk heel wat authenticiteit aan de blik van de keuken toevoegt. U ook gebruik maken van tegels met een matte afwerking in rijke aardse kleuren.

Het plafond van de keuken wordt meestal gekenmerkt door grote open balken en een landelijke keuken zou niet compleet zijn zonder een bakstenen open haard. voor verlichting u gebruik maken van landelijke hanglampen eettafel

aankleding landelijke keuken

aankleding landelijke keuken

Het aankleding landelijke keuken omvat het gebruik van open planken, met kabinetten en buffetten die van hout worden gemaakt dat ruwweg wordt gebeëindigd. Deze zijn gevuld met steengoed en aardewerk borden, schalen en kannen. Er zijn zo veel kabinetten u in online opslag zoals Mandemakers, Giga meubel en vele anderen vinden.

aankleding landelijke keuken

Potten werden meestal gemaakt van gietijzer of koper en werden meestal gehouden op het vuur fornuis, dus je wilt deze items in uw land thema op te nemen. Met beHulp van geweven manden voor opslag voegt ook een leuke touch.

De keuken had altijd een grote houten tafel als het middelpunt. Hier werden de groenten voor het avond maaltijd gepeld en werden voorbereid, werden de maaltijd gegeten en de familieleden verzamelden zich samen. De keuken was de hub van het huis, zoals het nog steeds lijkt te zijn deze dagen.

De tafel was altijd zwaar, solide, en ruwweg afgewerkt hout, met massief houten ruwweg hakte stoelen aan te passen. Het was eenvoudig versierd met misschien een kruik van vers geplukte weidebloemen.

 

aankleding landelijke keuken

 

tags: , ,